Følg vår kennel på Instagram ! Klikk på linken .

15. feb, 2018

Vi holder vår Instagram konto oppdatert - med mange bilder , som ikke vil bli lagt inn på hjemmesiden - Velkommen til å følge oss :) Klikk på linken og du kommer direkte inn :)

Del denne siden

Ny valp 💙fra Kennel Iztaris

15. jan, 2018

Vi ønsker velkommen hjem en ny valp 💙 Etter denne flotte kombinasjonen. Som vi mener er i riktig retning mht våre tanker om Dobermann . Velkommen hjen, kjære  Iztaris Artic Storm💙

Vi ønsker velkommen hjem en ny valp 💙 Etter denne flotte kombinasjonen. Som vi mener er i riktig retning mht våre tanker om Dobermann . Velkommen hjen, kjære Iztaris Artic Storm💙

A-kullet er 2 år ,11.01.2018. Til lykke med dagen !

11. jan, 2018

På Norges Største Hundearrangement DOGS4ALL er vi presentert!

14. nov, 2017

På Norges Største Hundearrangement DOGS4ALL er vi presentert!
Vi har fått invitasjon fra Norsk Dobermannklubb , til å lage en presentasjon av vårt hundehold , til presentasjon på NDK sin stand på Dogs4ALL 2017. Vi laget derfor disse bildene som en stor plakat ( 60x80cm)til å henge opp !  Vi er veldig stolte av å bli invitert av vår raseklubb , til å vise frem vårt hundehold  , og vi håper vi kan inspirere andre !

På Norges Største Hundearrangement DOGS4ALL er vi presentert!
Vi har fått invitasjon fra Norsk Dobermannklubb , til å lage en presentasjon av vårt hundehold , til presentasjon på NDK sin stand på Dogs4ALL 2017. Vi laget derfor disse bildene som en stor plakat ( 60x80cm)til å henge opp ! Vi er veldig stolte av å bli invitert av vår raseklubb , til å vise frem vårt hundehold , og vi håper vi kan inspirere andre !

Testet fri for AD og HD 😉Alex

19. okt, 2017

Nordic Craft's Amour 💎

Nordic Craft's Amour 💎 " Alex" 💎
Testet fri for AD og HD😉
Hurraa - Glad oppdretter